TotaMagazine

TotaMagazine is een uniek fullcolour magazine vanwege zijn opvallende uitstraling en veelzijdige inhoud. Zeer modern weer gegeven met mooi beeldmateriaal wat uitnodigt om te lezen. Met een periodieke gerichte verspreiding naar de hoogste inkomens “miljonairs” in geheel Nederland en een hoog lezersbereik van 100.000 kunt u zich in TotaMagazine exclusief presenteren.

Onderwerpen zijn van deze tijd en passen zich aan, aan de interesses van heden dag. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan wonen, reizen, ontspanning, beauty, gezondheid, investeren, cultuur, historie en kunst. En dan is onze landelijke verspreiding een perfecte manier om onder de aandacht te blijven. Echter plaatsen wij iedere editie van TotaMagazine ook op onze website en in de TotaKiosk App om met het digitaliseren van ons magazine alleen nog maar meer bereik te realiseren. Hierbij komen standaard uw website link te staan om zoveel mogelijk traffic naar uw website te realiseren.

In de TotaKiosk App kunt u op uw pagina ook uw bedrijfs -of promotie video tonen. Wat dit alles een heel bijzonder interactief gebeuren maakt. Niet alleen lezen en zien maar ook horen. Met ruim 3 miljoen iPad en Android gebruikers alleen al in Nederland zult u begrijpen dat dit een zeer mooie en langdurige groei van het bereik zal realiseren. Zelfs internationaal!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

WordPress Gallery Plugin

LogoTotaMagazine

TotaMagazine

Telefoon:
 0229 855 800
E-mail: info@totamagazine.nl

Algemene voorwaarden TotaMagazine